LUCKY CITY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 433 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lucky City. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 21:13 Prima gegeten...
16 feb 2024 om 14:01 Het eten was slecht de fujonghai was zuur en harde stukken erin. De bami was smakeloos en de gebakken banaan was een deegbal en in oud vet gefrituurt eens maar nooit meer de volgende keer lekker naar pakboli
21 jan 2024 om 6:30 Eten was redelijk goed. Kipkerrie minder lekker. Jammer.
13 jan 2024 om 20:19 Top!!!
6 jan 2024 om 20:24 In plaats van vegetarische nasi kreeg ik witte rijst met ei en prei. Ik heb dit nóóit meegemaakt. En aan de telefoon durven te beweren dat het echt nasi is. Hier bestellen we dus nooit meer
6 jan 2024 om 8:06 De Prijs is de laatste tijd erg omhoog gegaan.
22 dec 2023 om 17:30 Zoals altijd, heel goed!
20 dec 2023 om 19:15 I ordered 2 bami with noodle and i got one with rice. We did a call and they sent a new one also with rice...we even had to wait 2times more than 1hour.and i didn't even want to say anything of the girl who were talking in the phone...
15 dec 2023 om 20:36 Alsof er iemand in zit , eten was anders, sauzen zaten er niet bij jammer want we vonden het in het verleden echt heel lekker..
4 dec 2023 om 9:42 Het eten was lekker en goed warm. Jammer van de gebakken banaan. Daar zat totaal geen bananensmaak aan en was ook niet zoet.
3 dec 2023 om 18:23 Nadat restaurant zege dat er snel bezorgd wordt duurt het ruim 15 minuten. Niet meer te voet bezorgen
26 nov 2023 om 20:23 Eten was lauw en veel te laat, waardeloos dat ik hiervoor betaald heb